Predsjednik Žurić ugostio Kristinu Rakočević: Odajemo priznanje našoj Bjelopoljki za postignuti uspjeh
Foto: Opština Bijelo Polje, Žurić i Rakočević

Najavljena buduća saradnja i podrška

Predsjednik Žurić ugostio Kristinu Rakočević: Odajemo priznanje našoj Bjelopoljki za postignuti uspjeh

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić primio je danas Kristinu Rakočević juniorsku šampionku svijeta u bacanju diska, koja je tu titulu nedavno osvojila u poljskom Bidgošću.

 Žurić je kazao da Opština Bijelo Polje želi da u budućem periodu pruži podršku ovoj mladoj takmičarki.

"Kristina je pokazala da se isplatio njen mukotrpan rad i ulaganje njene porodice, a uz stručan nadzor i znanje njenog trenera Marka Ristića i njegovih saradnika iz atletskog kluba "Tara" ostvarila je ovakav uspjeh. Ovom klubu nije prvi put da uspije da iznjedri šampione svjetskog kalibra od potencijala, koji je nesporan u našim krajevima. Opština Bijelo Polje podržava svaki uspjeh u nauci, sportu i kulturi. Isključivi povod ovog susreta je da Bijelo Polje oda priznanje svojoj Bjelopoljki za postignuti uspjeh i da se dogovorimo za buduću značajniju podršku", kazao je predsjednik Žurić.

Svjetska šampionka u bacanju diska Kristina Rakočevič zahvalila se predsjedniku Žuriću na pozivu.

"Nadam se da ćemo u budućnosti ostvariti saradnju. Sigurna sam da ću uz podršku Opštine Bijelo Polje postići, još dosta dobrih rezultata. Drago mi je da se Bijelo Polje, kao moj rodni grad pomene na svjetskoj sceni, kao i Mojkovac u kom treniram", kazala je Rakočević.

Podsjećamo, Kristina je u finalu Svjetskog atletskog prvenstva za juniore u poljskom Bidgošću bacila disk 56.36m, i tako osvojila zlatnu medalju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.