Horoskop otkriva kada ćete izgubiti nevinost
Foto: Profimedia

Horoskop otkriva kada ćete izgubiti nevinost

Zvijezde određuju snage i slabosti svakog znaka, a one opasno mogu da utiču na njegov seksualni život - i godine u kojima će izgubiti nevinost.

Ovan

19

Ovnovi nemaju strpljenja i žele sve odmah i sad, pa će samim tim gledati da što prije izgube nevinost i vide o čemu se tu zaista radi i da li je taj seks zaista toliko nevjerovatan ili samo precijenjen.

Bik

25

Ovaj znak poznat je po svojoj tvrdoglavosti pa će ga ona koštati seksa. Na svu sreću, ovaj znak je više nego dobar u krevetu pa će vrlo brzo nadoknaditi propušteno.

Blizanci

17

Blizanci su poznati perverznjaci horoskopa i gospodari nevaljalih seksi poruka. S obzirom na to da žive u trenutku kada telefoni dominiraju našim životima, zahvaljujući svojoj vještini sa riječima svoj prvi seks imaće znatno ranije od drugih znakova.

Rak

21

Rakovi umiju da budu previše opsesivni i zarobljeni u prošlosti, pogotovo kada su bivše u pitanju. Ako dožive neuspjeh u prvoj tinejdžerskoj ljubavi, trebaće im vremena da se oporave i odluče da krenu dalje.

Lav

20

Lavovi obožavaju kada ih neko obasipa pažnjom, a da li postoji bolje mjesto za to od kreveta? Daće sve od sebe kako bi svoju ljubav odvukli u krevet ne bi li joj pružili privilegiju da uživa u svoj njihovoj slavi.

Djevica

Nikad

Djevice bije loš glas da su pretjerano pedantne, zahtjevne i da sve mora da bude isplanirano. Malo je onih koji mogu da ispune sve te standarde. Jadne Djevice.

Vaga

30

Ovaj znak ulaže svu svoju energiju i pažnju u vezu, ali od svog emotivnog gušenja on će vrlo često bježati glavom bez obzira – i prije nego što uopšte dođe do seksa.

Škorpija

18

Škorpija bez problema može da odvoji emotivnu od svoje seksualne strane, pa tako neće čekati pravu ljubav, već će samo pronaći nekoga s kim to može da uradi.

Strijelac

26

Strijelčevi imaju strah od vezivanja, kako emotivnog, tako i fizičkog, pa će im biti potrebno malo više vremena da izađu na kraj sa svojim osjećanjima. Na svu sreću, ovaj znak nema nikakav problem da izdrži mjesecima bez seksa – na svu sreću.

Jarac

70

Jarčevi imaju veoma visoke kriterijume u krevetu a kako lista zahtjeva raste, tako broj zainteresovanih opada.

Vodolija

31

Vodolije jednostavno nisu svjesne svojih ljubavničkih kvaliteta pa će im biti potrebno dosta vremena da otkriju taj dio svoje ličnosti.

Ribe

29

Ribe su romantične duše koje dosta vremena provode u svijetu fantazija. Da se češće spušta na zemlju, vjerovatno bi ova brojka bila znatno niža.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.