Naučili ih pameti: Ruski specijalci obrisali pod sa primitivcima iz Poršea(VIDEO)
Foto:Screenshot

Rusija

Naučili ih pameti: Ruski specijalci obrisali pod sa primitivcima iz Poršea(VIDEO)

Rusija je majka svih internet senzacija! Novi video iz rubrike 'vjerovali ili ne' pojavio se prije dva dana i odmah izazvao raspravu je li riječ o namještaljci ili sirovom materijalu uhvaćenom kamerom slučajnog prolaznika.

U svakom slučaju, scene iz video snimka djeluju poput onih u akcijskim blockbusterima. Na preplašenog biciklista koji je neshvatljivo odlučio preći ulicu sa četiri trake odmah su nasrnuli agresivni primitivci iz Poršea željni tuče. No, njih je u samo nekoliko sekundi stigla zaslužena instant karma. Karma u obliku maskiranih specijalaca naoružanih dugim cijevima.

Nije poznato ko su maskirani 'pravednici' iz Volkswagenovog kombija, no vjerovatno se radi o pratnji  osoba u bijeloj Tojoti Land Kruzer.

 Sudeći po količini svakodnevnih suludih okršaja na ruskim sasobraćajnicama vjerujemo da je i ovaj video autentičan, jedino što djeluje namješteno je pozicija snimatelja.

Bolji kadar nije mogao dobiti...

Jutarnji list

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.