Bugarski favorit za medalju nestao uoči Olimpijskih igara
Ljuben Ilijev

Od Ljubena Ilijeva ni traga ni glasa

Bugarski favorit za medalju nestao uoči Olimpijskih igara

Bugarin Ljuben Ilijev, rvač slobodnim stilom i favorit za osvajanje medalje do 125 kilograma neće nastupiti na Ljetnim olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, koje će se održati od 5. do 21. avgusta ove godine.

On je nestao prije dvije sedmice na pripremama u Rusiji. Nikome se nije javljao 15 dana i Olimpijski komitet Bugarske izbrisao ga je sa popisa učesnika u Riju.

"Pokušali smo ga kontaktirati. Ni njegov trener ne zna gdje se nalazi", rekao je Valentin Rajčev, trener rvačke reprezentacije Bugarske, te kako prenosi Anadolija naglasio da je i ranije bio nestabilna osoba i sklon ispadima.

Ilijev je 2012. godine boravio pet dana u zatvoru nakon što se potukao sa policajcem. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.