Neobično za nastavnike: Tuča na seminaru (VIDEO)
Foto:Screenshot

Neobično za nastavnike: Tuča na seminaru (VIDEO)

Nastavnici su poznati kao osobe koje ostaju profesionalne, mirne i odmjerene bez obzira na situaciju u kojoj se trenutno nalaze. To nije bio slučaj sa nastavnicima iz meksičkog grada Zakatekas, gdje je konferencijska sala pretvorena u ratnu zonu.

Prvo su se posvađali, a uskoro su počele da lete stolice i stolovi. Nikome nije bilo jasno šta se tačno dešava, ali tuča nije prestajala.

Iako postoje različite priče o tome šta se dogodilo, činjenica je da su se sukobili članovi dva nastavnička sindikata.

Na svu sreću, niko nije ozbiljnije povrijeđen.

Prema drugim izvještajima, sukob je izazvalo privatno obezbjeđenje koje je jedan od sindikata unajmio za događaj. Navodno su sa sobom ponijeli električne palice uprkos tome što imaju detektore metala.

Obezbjeđenje je nastavnika koji je pokušao da smiri situaciju udarilo nekoliko puta.

Policijski službenici su intervenisali i morali su da ostanu do kraja seminara kako bi posredovali između dvije strane. Angažovano je čak 150 policajaca.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.