Zašto vam se uvijek piški usred seksa
Ilustracija

Neće vam se dopasti objašnjenje

Zašto vam se uvijek piški usred seksa

Koliko često vam se dešava da ste u krevetu sa partnerom, goli i i uzbuđeni, spremni za divlju partiju seksa i - onda odjednom osjetite neodoljivu potrebu da piškite.

Naravno, ne prekida vam se akcija da biste otišli do toaleta jer ne želite da pokvarite trenutak. Ali, ne želite ni da se uneredite u krevetu, zar ne?

Šta se onda desi? Pauzirate, otrčite u kupatilo i obavite nuždu. Kako vam treba malo vremena da se ponovo vratite u isti fazon u sebi tiho proklinjete svoju bešiku što vam je upropastila zabavu. 

Ozbiljno, bešiko, zašto? Zašto to moraš da nam radiš?

E, pa, postoji razlog. 

Kako kažu eksperti za seks penetracija vrši jak pritisak na bešiku, koja je smještena odmah iza vagine. Ako u njoj ima makar malo tečnosti, zbog tog pritiska ćete imati utisak da vam se piški. 

Doktori tvrde da određene poze mogu da intenziviraju taj osjećaj, kao što je dogi stajl ili bilo koja poza u kojoj pritisak dolazi iz pozadine.

Međutim, tu dolazimo do zanimljivog dijela. Ponekad osjećaj da morate u toalet nema nikakve veze sa bešikom. 

Ako vaš partner adekvatno stimuliše vašu G-tačku, do te mjere da vam se čini da ćete doživjeti orgazam, takođe može da se javi potreba za olakašanjem, jer se tečnost skuplja oko G-tačke kad ste blizu vrhunca.

Ovo može da bude jako iritantno, zaista, jer kako vi možete da znate kad je posrijedi realna potreba za uriniranjem, a kad nadolazeći orgazam?

Doktori savjetuju da se ukoliko često imate potrebu za odlaskom u toalet usred seksa potrudite da nuždu obavite prije nego što krene akcija, tako da možete da se opustite i prepustite orgazmu bez brige da ćete unerediti svog partnera.

A ako određene poze intenziviraju osjećaj, onda ih izbjegavajte. To ima smisla.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.