Želite najbolji seks ikada? Isprobajte ovih 5 poza!
Ilustracija

Pružite joj vrtoglavo zadovoljstvo

Želite najbolji seks ikada? Isprobajte ovih 5 poza!

Pružite joj vrtoglavo zadovoljstvo zahvaljujući seksi pozama koje olakšavaju stimulaciju G tačke.

DOGGY STYLE

Ovo je jedna od omiljenih poza svih muškaraca, ali i većine žena. U ovoj pozi ćete moći da kontrolišete jačinu pritiska na G tačku.

KAUBOJKA

Ova poza je pogodna zato što žena kontroliše brzinu i dubinu penetracije, a osim toga je savršena za stimulisanje klitorisa ili G tačke.

VARIJACIJA MISIONARSKE POZE

U pitanju je poza koja podsJeća na misionarsku, samo što noge vaše partnerke treba da se nađu na vašim grudima ili visoko preko vaših ramena.

SEKS NA KUHINJSKOM STOLU

Vaša partnerka je na kuhinjskom stolu ili šanku, a vi se nalazite ispred nje. Seksi poza koja omogućava dublju penetraciju i vrtoglavo zadovoljstvo.

VARIJACIJA KAUBOJKE

Dok vi ležite na leđima, partnerka vas je opkoračila dijagonalno s leđa, ali tako da je obuhvatila samo vašu jednu nogu. Ova poza omogućava dublju penetraciju, a i žena ima potpunu kontrolu i dominaciju, što joj povećava užitak.

Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.