Horoskop otkriva kako će izgledati sljedeći penis sa kojim ćete imati seks
Ilustracija

Horoskop otkriva kako će izgledati sljedeći penis sa kojim ćete imati seks

Nisu svi dobri, ali nisu ni svi loši i puno toga zavisi od vlasnika.

Ovan

Opušten penis

Zaslužuješ opušten penis koji neće biti prezahtevan i tražiti nemoguće, već će uvijek biti na raspolaganju i spreman da izađe u susret svakoj tvojoj želji – jer mu je svejedno.

Bik

Pametan penis

Ti želiš klasiku, a ima li šta klasičinije od pametnog penisa. Ne onog koji misli da sve zna, već onog koji će aktivirati i gornju glavu vlasnika kako bi ti pružio užitak za sva čula.

Blizanci

Transformers

Ovaj penis svoju pravu stranu neće pokazati odmah, već će rasti postepeno i bićeš jako razočarana ako budeš požurivala stvari. Prvo ćeš misliti da će biti užasan, ali daj mu koji minut i bićeš impresionirana.

Rak

Normalan

Možda neće biti ogroman, ali je savršenih proporcija i simetrije. Malo je nakrivljen na desnu stranu, a tip i te kako zna da ga koristi. Veliko nije uvijek bolje.

Lav

Obrezani

Ovo je prilična rijetkost u našim krajevima, a ako naletiš na jedan, biće to krajnje interesantno iskustvo. Seks će trajati kraće jer je osjetljiviji od neobrezanog, ali možemo da kažemo da će biti i slađe.

Djevica

Penis na baterije

On jednostavno odiše savršenstvom. Možeš da biraš oblik, veličinu, pa čak i boju i brzinu vibracije. Što je najbolje, možeš da imaš seks sa njim kad god hoćeš i nikada te neće odbiti – sve dok ima snage u baterijama.

Vaga

Nakrivljeni penis

Malo ko je imao zadovoljstvo da se susretne sa njim. Seks sa njim je nevjerovatan jer tačno pogađa G tačku usljed svoje zakrivljenosti.

Škorpija

Veliki penis

Mislimo veliki u svakom smislu. Seks sa njim će ili biti nevjerovatan ili potpuni promašaj, ali u ovom slučaju ne bi trebalo da kriviš penis, već njegovog vlasnika.

Strijelac

Zarasli penis

Tip će biti seksi, mišićav i preplanuo. Međutim, onda ćeš saznati da toliku pažnju nije posvetio svojoj muškosti koja je malo zarasla. Ipak, ako uspiješ da ga iskobeljaš iz mora stidnih dlačica, otkrićeš da je savršen.

Jarac

Super osjetljivi penis

Nećeš znati da li da ga obožavaš ili mrziš. Sa jedne strane će tip završavati svoj dio posla previše rano i ostavljati te da čekaš da se ponovo vrati u raspoloženje, a sa druge, uz malo vježbe naučiće kako da traje duže i seks će biti nevjerovatan.

Vodolija

Emotivno nestabilan penis

On je uzbuđen i uvijek spreman za akciju. Čak je i malo veći od prosjeka, ali ako u sred akcije čuje tužnu pjesmu, smanjiće se i postati mlitav u sekundi. Njegove emocije i penis su povezani pa bi trebalo da se osiguraš da ništa negativno neće uticati na njih.

Ribe

Mikropenis

Da, ovakav penis zaista postoji. Iako seks sa njim neće biti nevjerovatan, predigra hoće jer će pokušati da nadoknadi sve svoje nedostatke. Negdje izgubiš, a negdje dobiješ – takav je život.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.