Diznijevi likovi od sada među emotikonima (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Diznijevi likovi od sada među emotikonima (VIDEO)

Kompanija Dizni je za svoje fanove pripremila mnogo novih emotikona koji predstavljaju dobro poznate likove.

Neki od omiljenih Diznijevih i Pixarovih likova su pretvoreni u skoro 400 emotikona koji se mogu koristiti u porukama. Među njima su čak i Alisa u Zemlji čuda, Bambi i Mala sirena. 

Novi emotikoni dolaze uz novu mobilnu igru pod nazivom Disney Emoji Blitz sličnu Candy Crushu, u kojoj igrači moraju da traže iste emotikone. Igrači mogu da sačuvaju emotikone i kasnije da ih koriste. To je mala cijena za one koji žele da koriste likove koji su obilježili njihova djetinjstva. 

Likovi dolaze u različitim verzijama, odnosno s različitim reakcijama, tako da će korisnici moći da izaberu jednog za svaku priliku. 

Diznijeva igra je dostupna za uređaje s operativnim sistemima iOS i Android.

Klix.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.