Izgubili kontrolu: Potukli se Zorica, Gastoz i Zmaj (VIDEO)
Gastoz i Zorica

"Parovi"

Izgubili kontrolu: Potukli se Zorica, Gastoz i Zmaj (VIDEO)

Ukoliko produkcija "Parova" u subotu ne završi sa sezonom koja traje skoro godinu dana, učesnici rijalitija će potpuno izgubiti kontrolu. Danas su se u vili "Parova" potukli Zorica, Gastoz i Zmaj.

Tuča troje stanara se ne vidi na snimku, ali se jasno vidi Zmaj koji se svađa sa Zoricom i Gastozom, čiji glasovi dopiru iz dvorišta vile.

U jednom momentu, kadar je uperen ka Dalili i Bumbaru dok sjede u dvorištu, koji odjednom ustaju sa svojih mjesta kako bi, vjerovatno, rastavili cimere koji su se potukli.


 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.