Čučković pod znakom pitanja za olimpijske igre zbog povrede
Uroš Čučković

Prvi peh

Čučković pod znakom pitanja za olimpijske igre zbog povrede

Uroš Čučković je pod znakom pitanja za olimpijske igre zbog povrede koju je zadobio na treningu.

Povrede su cijelo ljeto zaobilazile ajkule, ali nije se dalo da sve bude idealno na putu za Rio. Uroš Čućković je tokom sparing meča protiv Grčke zadobio povredu ramena, a selektor nije optimista nakon prvog pregleda.

"Juče se desio taj prvi veliki peh. Uroš Čučković je dobio povredu ramena. Taj prvi snimak u suštini nije nikako dobar, pa ćemo tek da vidimo kolika će biti pauza." - rekao je selektor Gojković.

Dodatni problem za Čučkovićev oporavak je činjenica da će Gojković morati već do 20. jula da pošalje konačan spisak putnika, tako da će i to uticati na odluku o pomoći 26-togodišnjeg centra.

Crnogorska vaterpolo selekcija će sjutra u Nikšiću odigrati prijateljski meč protiv Grčke. U pitanju je duel humanitarnog karaktera, a ulaznica su po dva eura.

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.