Završen Exit: Festival posjetilo oko 200.000 ljudi
Ilustracija

Završen Exit: Festival posjetilo oko 200.000 ljudi

Na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi u jutarnjim časovima završen je 16. "Egzit", jedan od najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala u Evropi a prema procjenama izvještača, posljednja festivalska noć okupila je pod svodove drevne tvrđave čak 55.000 ljudi.

Apsolutne zvijezde posljednje festivalske noći bio je "Prodigy", jedan od najvećih bendova svih vremena.

Oni su izašli na glavnu binu tačno u jedan čas poslije ponoći. Poslije pozdrava publici od frontmena Lajama Houleta, počeli su da se ređaju dobro poznati hitovi.

Prema procjenama izvještača, za četiri dana i noći Egzita, Petrovaradinsku tvrđavu posjetilo je nešto manje od 200.000 ljudi.

Na Glavnoj i još 20 festivalskih bina nastupalo je više od 700 domaćih i inostranih izvođača.

N1

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.