Ljeto sa zvijezdama u Baru: Nastupaju Sergej Ćetković, Nina Badrić, Halid Bešlić
Ilustracija

Ljeto sa zvijezdama u Baru: Nastupaju Sergej Ćetković, Nina Badrić, Halid Bešlić

Ljetnja muzičko zabavna manifestacija Turističke organizacije Bara “Ljeto sa zvijezdama”, obilježiće ove godine deset godina postojanja, a tim povodom u Baru će biti priređeno sedam koncerata, svakog petka po jedan, počev od 12. jula.

"Ljeto sa zvijezdama" otvoriće Sergej Ćetković, koji je 2006. godine, takođe prvi nastupio.
 
Turistička organizacija Bara potrudila se da na desetom, jubilarnom "Ljetu sa zvijezdama", koncertima različitog žanra, zadovolji ukuse širokog auditorijuma, a i brojčano biće održano onoliko koncerata koliko ih je bilo i prvih godina, kada je i počela ova popularna ljetnja manifestacija.

"Ovo je manifestacija koja je naišla na odličan prijem i kod turista i kod građana Bara. Na nekim koncertima bilo je i do 10.000 posjetilaca. U početku smo bili orjentisani na pop-rok zvuk, a ovoga ljeta, kako je ovo jubilarno, deseto izdanje manifestacije, odlučili smo da napravimo jedan mix i zadovoljimo različite ukuse", kazala je direktorka TO Bar Neda Ivanović.

Nina Badrić nastupiće 22. jula, kada će na prelijepom šetalištu kralja Nikole biti priređeni i štandovi sa crmničkim vinom i plodovima masline.

Kraj jula rezervisan je za etno zvuk. Publika će 29. jula čuti regionalno popularnu etno grupu Divanhana iz BiH, makedonsku Monistru i barsku etno grupu Zora.
 
Na večeri opere i džeza , 5.08. nastupiće Aleksandra Vojvodić-Jovović, Bojana Pejanović, bariton Vasa Stajkić, hor "Antivari musica", sa dirigentom Mirom Kruščićem, orkestar Radovana Papovića. Za džez je zadužena dama izuzetnog vokala, Baranka Renata Perazić i grupa Tata Mata.
 
Napravljen je ustupak brojnim zahtjevima publike, pa će prvi put publika na “Ljetu sa zvijezdama” čuti i narodnu muziku. Biće to velika zvijezda folka, koja je u Baru pjevala davno, u vrijeme Jugoslavije, Halid Bešlić. Nastupiće 12. avgusta, a narednog petka, 19. avgusta publika će uživati uz Grim i Tropico bend.
 
"Ljeto sa zvijezdama" biće završeno na Virpazaru, 26.08. koncertom Akademie i Odjile, nekada popularne jugoslovenske grupe, koja je obnovila repertoar.

Barinfo


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.