Šebek novi sportski direktor OK Jedinstvo Bemax, Prebiračević i Miladinović novi-stari treneri

Sastanak Upravnog odbora

Šebek novi sportski direktor OK Jedinstvo Bemax, Prebiračević i Miladinović novi-stari treneri

Slobodan Šebek izabran je za novog sportskog direktora Odbojkaškog kluba Jedinstvo Bemax, na danas održanom prvom sastanku Upravnog odbora kluba a treneri Darko Prebiračević i Mladen Miladinović jednoglasno su podržani da nastave sa radom i u narednoj sezoni.

Sastanku UO su prisustvovali predsjednik Miloš Marić i članovi Miladin Peković, Musa Ramović, Nermin Bećirović i Zoran Popović. 

Na sastanku je usvojen predlog Ugovora o sponzorstvu sa kompanijom Bemax, koja je ove sezone generalni sponzor kluba. Usvojen je i Statut kluba, kao i svi neophodni akti koje je potrebno izmijeniti kako bi funkcionisanje kluba bilo usklađeno sa novim Zakonom o sportu - saopšteno je iz kluba.

Članovi sportskog sektora su predstavili planove za prelazni rok u kojem će biti dovedeno nekoliko kvalitetnijih pojačanja.

Kako je najavljeno Jedinstvo Bemax će uskoro ozvaničiti i saradnju sa jednim od najvećih klubova na ovim prostorima. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.