Djevojke otkrile 3 poze u kojima garantovano imaju orgazam
Ilustracija

Nije vam potrebna Kamasutra

Djevojke otkrile 3 poze u kojima garantovano imaju orgazam

Nije potrebno da Kamasutru naučite napamet kako biste je doveli do orgazma tokom seksa, zapravo, uopšte nije potrebno da budete kreativni - ako ne želite.

Sve što vam je potrebno da vaša djevojka očas posla doživi orgazam jesu tri najprostije poze u seksu, a ne nekakve magične moći - tako barem tvrdi 500 djevojaka koje su za časopis Men's Health otkrile u kojim pozama najlakše dolaze do orgazma.

U slučaju da vam baš nije najjasnije zašto djevojke toliko uživaju u klimaksu, možda će vam biti jasnije nakon njihovih opisa svakog tipa orgazma.

1. Kaubojka

Zašto će joj pružiti orgazam: U ovoj pozi djevojka ima svu kontrolu. Sama može da određuje ritam i dubinu ulaska penisa i može da kombinuje duboku i plitku penetraciju.

Zahvaljujući ovoj raznovrsnosti, lakše može da stimuliše prednju trećinu vagine koja je najosjetljivija. U slučaju da vaš tip ima problem sa erekcijom,nakon ovih trikova neće moći da mu se spusti.

2. Dogi poza

Zašto će joj pružiti orgazam: Penetracija otpozadi dozvoljava da vrh vašeg penisa dođe u kontakt sa njenim serviksom koji je prepun nervnih završetaka. Neka vaši ulasci budu spori i nježni.

3. Misionarska poza

Zašto će joj pružiti orgazam: Ovo je najintimnija poza. Možete da se gledate u oči i površina tijela kojom se dodirujete u ovoj pozi je najveća.

Trljanje vaše karlice o njen klitoris olakšaće njen put do orgazma.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.