Mađioničarski trik u programu uživo pošao po zlu, voditeljka povrijeđena (Video)
Mađioničarski trik pošao po zlu

Vrištala od bola

Mađioničarski trik u programu uživo pošao po zlu, voditeljka povrijeđena (Video)

Svijet obilazi snimak emisije u kojoj je voditeljka uživo ugostila mađioničara i učestvovala u triku koji je pošao po zlu...

U insertu iz poljske emisije "Pitanje za doručak", dvoje voditelja intervjuišu mađioničara koji se priprema da izvede trik.

 Na stolu su tri papirne kese i ekscentrični mađioničar ubjeđuje voditeljku Marzenu Rogalsku da mu pomogne i učestvuje u triku - da lupi jako rukom po jednoj od kesa, iako ona to ne želi i ponaša se rezervisano.

Na kraju, mađioničar uspijeva da je ubijedi, ali odmah pošto je učinila šta je tražio, voditeljka počinje da plače i zapomaže u agoniji jer joj je ruku probo ekser koji je bio u kesi. 

 


Voditeljka je odmah odvezena u bolnicu. Mađioničar, kojem je karijera ovim trikom vjerovatno zapečaćena, je polufunalista poljskog šoua "Ja imam talenat".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.