Muškarci, kada saznate koliko je vašoj parnerki dubok polni organ, laknuće vam
Ilustracija

Istraživanje

Muškarci, kada saznate koliko je vašoj parnerki dubok polni organ, laknuće vam

Muškarci, ukoliko vam tamo dolje nedostaje koji santimetar, budite bez brige. Ovo je ultimativni dokaz da veličina penisa nije bitna za odličan seks.

Interesantno je da je dužina prosječnog polnog organa kod muškaraca veća od prosječne dubine vagine.

Istraživači Vilijam Masters i Virdžinija Džonson prvi su uspjeli da odrede pravu dubinu vagine još 1966. godine. Na uzorku od stotinu žena, a koje prije toga nisu rađale, utvrdili su da prosječna dubina iznosi 7-8 santimetara u trenucima ''mirovanja''.

Ali, kada su djevojke napaljene dubina postaje veća i iznosi 11-12cm.

Tako da muškarci, ukoliko potpadate u grupu prosječno obdarenih, to vas i dalje ne sprečava da svojoj izabranici ne priuštite zadovoljstvo.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.