Evropska unija podržava banjalučki Demofest

Najveći festival demo bendova u regionu

Evropska unija podržava banjalučki Demofest

Kancelarija specijalnog predstavnika Evropske unije (EUSR) u Bosni i Hercegovini odlučila je da podrži deveto izdanje banjalučkog Demofesta i tako postane jedan od sponzora najvećeg festivala demo bendova u regionu.

To je treći put da EUSR pruža podršku Demofestu, kao pokretaču pozitivnih projekata u svojoj zajednici.

"Ponosni smo što možemo da saopštimo da je Kancelarija specijalnog predstavnika EU u BiH ponovo počasni sponzor našeg festivala i što je prepoznata naša misija povezivanja mladih kroz umjetnost i promovisanje različitih kulturnih vrijednosti. Takođe, velika čast je i to što je Demofest do sada ostao jedini muzički festival u BiH iza kojeg je stao specijalni predstavnik", kazala je Brankica Janković, direktor Demofesta.

Demofest će ove godine biti održan od 21. do 23. jula, a na festivalu će nastupiti mnoga svjetski poznata muzička imena, među kojima su Mando Diao, Sisters of Mercy i Dub Pistols, te regionalne zvijezde Bombaj štampa, Kolja i Grobovlasnici i Hladno pivo, kao i 35 takmičarskih demo bendova.

Ulaz na Demofest će sve tri večeri biti besplatan do 21.30 časova, a nakon toga će cijena ulaznice iznositi 5 KM, odnosno 2,5 EUR.

Generalni sponzor devetog Demofesta je Nektar pivo, prijatelj festivala je i ove godine kompanija m:tel, dok je zvanični telefon festivala Huawei P9, kreiran u saradnji sa kompanijom Leica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.