Ubrzajte orgazam uz ova četiri vrela trika
Foto: Thinkstock

Ekspresno uživanje

Ubrzajte orgazam uz ova četiri vrela trika

Nekad želite da zabava ispod pokrivača traje duuugo, ali dešava se i da nemate vremena ni za šta drugo osim za jedan brzinski seks. Seksolog Emili Mors otkriva trikove uz pomoć kojih ćete ubrzati stvari i ekspresno dostići vrhunac.

1. PRVO ZAGRIJTE “MAŠINU”

Predigra za vaš naredni orgazam treba da počne odmah nakon vašeg posljednjeg orgazma. Šaljite jedno drugom vrele poruke koje će vas podsjetiti na eksplozivni vikend za vama i tako pojačajte uzbuđenje prije narednog susreta. Kada znate koliko vas partner želi – i šta planira da radi sa vama – to će vas još više uzbuditi.

2. NE PRESKAČITE PREDIGRU

Za neke ljude predigra je samo zabava koja ih uvodi u glavni događaj, ali za žene to ne važi. Ljubljenje, dodirivanje, oralna i ručna stimulacija pomoći će im da brže dostignu vrhunac. Ako imate vremena, 20 minuta predigre je idealan period dok ne pređete na seks.

Ako želite da ubrzate stvari, zamolite ga da vam govori bezobrazne riječi na uvo jer su za mnoge žene, riječi najjači afrodizijak pogotovo one koje čine da se osjeća seksi.

3. NAVEDITE GA DA KORISTI PRSTE

Većini žena potrebna je dodatna stimulacija da bi doživjele orgazam. Navedite svog muškarca da koristi prste i nježno stimuliše vaš klitoris i ne bojte se da i same sebe zadovoljite. Poza kada ste vi gore, omogućava veću stimulaciju najsenzibilnijih dijelova i pomoći će vam da brže doživite orgazam.

4. KORISTITE IGRAČKE

Kada ste u spavaćoj sobi, ne zaboravite na seksi igračke koje vam mogu pomoći da osvježite vaš seksualni život i jako brzo dostignete vrhunac. Vibrirajući prsten i slična pomagala stimulišu vaše erogene zone i ubrzavaju put do orgazma.

- Vibratori su zabavni i lako se koriste, i tokom predigre i seksa – kaže seksolog Emili Mors.

Ženablic

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.