Sa čim kombinovati šorts ovog ljeta?
Foto: Shutterstock

Poznati modni bloger savjetuje

Sa čim kombinovati šorts ovog ljeta?

Poznati modni bloger Deni Balmaseda otkriva najbolje načina da uživate u omiljenom šortsu ovog ljeta.

Ukoliko još uvijek niste sigurni kako izgleda perfektan šorts, imajte na umu sljedeća pravila:

1. Sve dok vam savršeno pristaje, čak i bermude mogu da budu savršen izbor. Birajte šortseve, koji su uži sa strane.

2. Izbjegavajte glomazne šortseve u predjelu butina u vidu dodatnih džepova

3. Dužina je ključ dobrog autfita. Birajte šortseve koji nisu kraći od 7,8 centimetara iznad koljena.

Jednom kada se odabrali savršen šorts, spremni ste da izgradite savršeni ljetnji autfit.

Kada osmišljavate odjevnu kombinaciju, razmislite da li želite da pokažete snažne listove koje ste stekli u teretani ili da svoj stil naglasite posebnim čarapama.

Sportske prugaste čarape će vam pružiti pomalo vintidž izgled, posebno ako ih iskombinujete sa kačketom i dubokim patikama u duhu 1970-ih godina. Ukoliko ste spremni da eksperimentišete, možete da probate sa nekim upečatljivim printom koji će vam dati poseban lični pečat.

MORNARSKI STIL NA LJETOVANJU

Ako želite nepogrešiv ljetnji look, potrebni su vam bijeli ili teget šorts, prugasta majica i lagani blejzer. Iako ćete biti blizu pijeska i vode, nemojte da padnete u iskušenje i da obujete japanke ili sandale, već se odlučite za brodarice ili mokasine.

FORMALNIJI IZGLED

Modni dizajneri poput Toma Brauna su promijenili način na koji posmatramo šorts, pa će tako ovog ljeta potpuni hit biti formalniji šortsevi u kombinaciji sa sakoom.

Da biste izbjegli izgled britanskog školarca, nadogradite stil klasičnom bijelom majicom i klasičnim modelom patika.

SPORTSKI ŠORTSEVI

Ne možemo da govorimo o šortsevima, a da ne spomenemo i sportske modele.

Svoj sportski stil izgradite nošenjem pamučnih sportskih šortseva i oversized laganih džempera/bluza. Nemojte da se plašite da duks sa kapuljačom nosite oko struka ili da nosite aksesoare u vidu rančeva i naočara za sunce.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.