5 poza u seksu koje otkrivaju karakter muškarca
Ilustracija

Otkrijte ga

5 poza u seksu koje otkrivaju karakter muškarca

Svaka žena ima pozu u seksu u kojoj najviše uživa. Omiljenu pozu imaju i muškarci što može da otkrije mnogo toga o njihovom karakteru.

Ovo su 5 najpopularnijih poza, pitajte ga koja mu je omiljena i otkrijte kakav je!

Misionarska
Klasika koja uvijek pali. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da ste sa muškarcem koji voli da igra na sigurno, a promjene mu predstavljaju veliki napor.
Uglavnom je riječ velikom emotivcu koji uživa u strasti, dodirima i zagrljajima. Ova poza pruža vrlo bliski kontakt licem u lice zbog čega je vrlo intimna i opisuje snažne osjećaje.

“Doggy style”
Još jedna klasična poza u seksu koju muškarci vole malo više od žena. Ako je ovo njegova omiljena poza znajte da imate posla s muškarcom koji voli da dominira i bude vođa – i u poslu, i privatno, a i u krevetu. Isto tako, ova poza opisuje vrlo strastvenog i energičnog muškarca koji zna šta želi i kako to da dobije.

Poza 69
Ova poza će pružiti jednako zadovoljstvo i jednom i drugom partneru, a najviše je vole vrlo pažljivi muškarci. On je osjećajan i vrlo liberalan. Uživa u ženskom društvu, a za ženu do koje mu je stalo spreman je da uradi sve. Voli zabavu, ali i mirne strastvene noći sa osobom koju smatra dragom i zanimljivom.

Poza jahačice
Poza u kojoj žena sedi na muškarcu može biti vrlo zanimljiva, a vole je vrlo otvoreni i direktni muškarci. On je samosvjestan i zna šta želi pa se ne stidi da iskaže svoja osjećanja. Uživa u strasti i ženskoj ljepoti i obožava da eksperimentiše.

Kašika
Za vrijeme ove vrste seksa partneri leže na boku i potpuno su spojeni, a ovo je ujedno i poza koju vole mnogi parovi. Ona opisuje muškarca od povjerenja. 
Avanture nisu njegov fetiš i mnogo bolje se osjeća u poznatom i sigurnom okruženju. Isto tako, ova poza opisuje i ljenčuge koje sve što rade rade s pola snage.

Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.