Odlučeno: Vlado Šćepanović novi trener Budućnost Volija!

Odlučeno: Vlado Šćepanović novi trener Budućnost Volija!

Na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora KK Budućnost VOLI, odlučeno je da će novi trener biti Vlado Šćepanović.

Šćepanović je po završetku karijere, u kojoj je osim Budućnosti, igrao za Panatinaikos, PAOK, Bolonju i Partizan, bio direktor mlađih selekcija u KSCG.

135375647579819410112248840741814447103186n

Ovih dana bilo je priča da je Aleksandar Trifunović možda i najbliži da preuzme klupu Budućnosti, a rame uz njega i Božidar Maljković kao i Ante Nazor.

Šćepanović je kao igrač nastupao za Budućnost u periodu od 1993. do 2000. godine.

Kao član Budućnosti po dva puta je osvojio prvenstvo i Kup SR Jugoslavije.

Bio je prvi kapiten reprezentacije Crne Gore a nastup na Evropskom prvenstvu u Litvaniji bio je njegov posljednji u karijeri, prenosi Reprezentacija.me.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.