Pilot otkriva: Ovo je najtiše sjedište u avionu
Foto: Thinkstock

Nije na odmet da znate

Pilot otkriva: Ovo je najtiše sjedište u avionu

Sudeći prema navodima pilota aviokompanije JetBlue, možda ne možete da utičete na vrištanje beba, ali svakako možete da učinite jednu stvar kako biste sebi obezbijedili više mira u toku leta...

Biranje sjedišta u prednjem dijelu avionske kabine, ispred krila, otprilike je isto kao i “stajanje iza zvučnika” jer sva buka koju proizvode motori aviona odlazi u prostor iza vaših leđa, kaže pilot Kristijan P. 

Sjedišta na sredini kabine, pored prolaza, takođe su tiša od sjedišta do prozora jer se u manjoj mjeri osjeća intenzitet spoljašnje buke. 

Ipak, ako ste jedna od onih osoba koje najviše brinu zbog turbulencije, birajte sjedišta na sredini kabine s obzirom na to da se podrhtavanje u ovom dijelu aviona najmanje osjeća, piše Business Insider,prenosi b92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.