Tri najmodernije boje koje trebate nositi ovog ljeta
Ilustracija

Tri najmodernije boje koje trebate nositi ovog ljeta

Ljetna sezona donosi i par noviteta, bar kada je riječ o bojama. Sljedeće tri su veoma popularne, a pomoći će vam da izgledate fantastično u svakom pogledu.

Ružičasti kvarc

roze_kvarc_moda_fashion.jpg - Tri najmodernije boje koje trebate nositi ovog ljeta

Nježna i blaga, ova pastelna nijansa ružičaste boje idealna je za kombinovanje s tamnim nijansama. Osim što je jedna od hit boja ove godine, ona će vam pomoći da potpuno osvježite vaš stajling. Od bluza i majica do haljina i širokih pantalona. Da, ružičasti kvarc se u sve miješa.

Boja breskve

boja_breskve_moda_suknja.jpg - Tri najmodernije boje koje trebate nositi ovog ljeta

Iako se čini da je posljednjih sezona nestala i pala u zaborav, piše Minimagazin, snagu ove boje nikad ne treba podcijeniti. Ona se ovog ljeta vraća na velika vrata, a ukoliko odaberete košulju ili pantalone u ovoj boji ne možete pogriješiti i možete ih nositi u svim prilikama. Naravno, suknja tzv. “olovka kroja” u ovoj nijansi je čista desetka.

Mornarsko plava

mornarsko_plava_moda_haljina_fashion_stil.jpg - Tri najmodernije boje koje trebate nositi ovog ljeta

Ovo je sigurno boja koja nas najviše podsjeća na more, ljeto i plažu. Najbolje je ako je kombinujete sa svjetlijim nijansama (bež, bijela, boja slonovače) kako biste postigli vrhunski morski “štih”. Mornarsko plava također je idealna za sve prilike – od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Radiosarajevo.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.