Sajam na Beverli Hilsu okupio elitu automobilske industrije(FOTO)

Rodeo Drive Concours D'Elegance

Sajam na Beverli Hilsu okupio elitu automobilske industrije(FOTO)

Na ulicama Beverli Hilsa održan je 23. sajam Rodeo Drive Concours D'Elegance, a hiljade posjetilaca imali su priliku da vidi najluksuznije i naodabranije proizvode vodećih svjetskih proizvođača automobila.

Riječ je o sajmu koji se tradicionalno održava na Dan očeva i koji je svojevrstan spoj najboljih proizvoda automobilske industrije u svim kategorijama, prenijela je Anadolija.

2016062021758929611484928Web

Ponajviše pažnje posjetilaca privukli su modeli brendova Bugati, Ferari, Lambordžini, Maserati, McLaren i Porše.

Riječ je o sajmu koji okuplja veliki broj kolekcionara, zaljubljenika automobilske industrije i turista iz cijelog svijeta.

2016062021758929611484934Web

Sajam Rodeo Drive Concours d’Elegance se nalazi i na turističkom vodiću kompanije Frommer's kao jedan od 300 svjetskih događaja koje ne bi trebalo propustiti.

Pogledajte galeriju fotografija: 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.