Sjutra veče na terasi tržnog centra Bazar javni čas joge

Čas namijenjen svim generacijama

Sjutra veče na terasi tržnog centra Bazar javni čas joge

Povodom Međunarodnog dana joge, tržni centar Bazar i Yoga studio Podgorica pozivaju sve zainteresovane da u utorak 21. juna u 21 sat dođu na terasu tržnog centra Bazar kako bi zajedno obilježili ovaj dan.

Bazar se i ove godine pridružuje mnogima širom svijeta koji obilježavaju Međunarodni dan joge. Ovaj dan je ustanovljen Rezolucijom Ujedinjenih nacija (UN) od 11. decembra 2014. godine, kojom se pozivaju lokalni činioci da se priključe podizanju svijesti javnosti o dobrobitima joge i njenom uticaju na globalnu politiku zdravlja.

"Prednosti joge su mnogobrojne. Osim što osnažuje tijelo i ima sposobnost da stabilizuje bolesti, joga smiruje um, oslobađa nas depresije, lošeg raspoloženja, ankcioznosti, vraća nam volju za životom, čini nas veselim, radosnim, voljenim jer smo se oslobodili zabrinutog uma i uzburkanih osjećanja.

Pozivamo sve da se pridruže javnom času joge. Čas je namijenjen svim generacijama, bez obzira na iskustvo", navodi se u saopštenju Bazara.

POSTER

Dodaje se da je to prava prilika da "otkrijete jogina u sebi".

Čas će voditi poznata instruktorka Nathali Boljeivič.

Ulaz je slobodan. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.