Pogledajte kako se stotinu bajkera oprostilo od preminulog druga(VIDEO)
Foto:Facebook

Sivac, Srbija

Pogledajte kako se stotinu bajkera oprostilo od preminulog druga(VIDEO)

U sudaru na izlasku iz Kule prema Crvenki 11. juna oko 1 sat posle ponoći poginuli su Miloš Garača (23) iz Sivca i Goran Milanović (26) iz Vrbasa.

Miloš se na motociklu vraćao sa moto-susreta iz Kule, dok je Goran sa suprugom iz Sivca putovao za Vrbas.

Miloša je na vječni počinak ispratilo hiljade ljudi. Uz roditelje i sestru, rođake, drugove, kolege sa posla i mještane Sivca, poslednji pozdrav uputilo mu je i oko stotinu bajkera iz Srbije i Hrvatske zajedničkim turiranjem motora, koji su bili njegova velika ljubav.
 
Pogledajte bajkerski oproštaj:
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.