Imali seks nasred parka i to pred djetetom (VIDEO 18+)
Ilustracija

Imali seks nasred parka i to pred djetetom (VIDEO 18+)

Portugalska policija započela je istragu na osnovu dojave i video-snimka na kom se vidi kako par vodi ljubav nasred parka dok tik uz njih sjedi djevojčica!

Video-snimak pozamašne brinete koja je na obali rijeke zajahala svog partnera ne obazirući se ni na prolaznike ni na dijete postao je viralan.

View image on Twitter
 
Prizor je snimio neko od užasnutih prolaznika na plaži kraj gradića Paridiš di Kore u oblasti Porto na sjeveru Portugalije.

Žena je bila pokrivna samo maramom, a kad je primijetila da ih prolaznik snima, zagledala se u njegovom pravcu i još mu se i smješkala. U jednom trenutku, dok je poskakivala gore-dole po partneru, čak se i obratila djevojčici.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.