Uznemirujući video: Brutalno pretukao djevojku nasred ulice (Video)

Žustra rasprava

Uznemirujući video: Brutalno pretukao djevojku nasred ulice (Video)

Na Internetu se pojavio uznemirujući snimak iz ruskog Jekaterinburga na kome se vidi žestoka svađa momka i djevojke na parkingu, nakon koje je uslijedila i brutalna tuča.

Kako se vidi na snimku, djevojka je prva napala mladića, udarala ga po glavi i gurala, sve dok je krupni plavi Rus nije ščepao i udarcima u glavu oborio na zemlju.

Jedna prolaznica je pokušala da ih razdvoji i da podigne djevojku koja je krvava ležala na podu nakon nekoliko udaraca, ali pobjesneli mladić je i njoj počeo da uvrće ruku.

Prije brutalnog prebijanja djevojke odigrala se žustra rasprava, a nesrećna žena je udarala mladića i drala se na njega.

"Šta si to jebe.. uradio?”, vikala je.

Onda ju je u jednom trenutku uhvatio i rekao da je voli, međutim situacija se opet zategla i mladić je brutalno nasrnuo na nju oborivši je na pod.

Snimak može biti uznemirujući:

Mondo.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.