Dostupna nova verzija Vajbera: Promjene koje će vam se sigurno dopasti!
Ilustracija

Dostupna nova verzija Vajbera: Promjene koje će vam se sigurno dopasti!

Vajber ne prestaje sa novitetima...

Korisnici WhatsApp aplikacije biće ljubomorni jer nova verzija Vajbera aplikacije sada podržava GIF sličice, slanje i primanje novca i cloud prostor za čuvanje poruka. iCloud bekap za iOS korisnike i Google Drive bekap za Android korisnike.

Android i iOS verzije aplikacije su ažurirane istovremeno, kako bi korisnici oba operativna sistema mogli da uživaju u novim opcijama. iOS verzija takođe je dobila i podršku za Apple Watch OS 2, pa korisnici ovih uređaja aplikaciju mogu pokrenuti i sa svog Apple Watch pametnog sata.

Što se slanja novca tiče, korisnici u Sjedinjenim Američkim Državama mogu slati novac bilo kome u 200 država, putem Western Union-a. Novac se takođe može slati sa bilo kog Western Union mjesta na svijetu, a može se slati i direktno na bankovni račun korisnika u skoro 50 država, piše GSM Arena.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.