Rukometašice RK „Gorica“ zauzele prvo mjesto na turniru u Ulcinju

Amaterska regionalna liga

Rukometašice RK „Gorica“ zauzele prvo mjesto na turniru u Ulcinju

Rukometašice RK “Gorica” iz Podgorice zauzele su prvo mjesto u grupi seniorki na turnir Amaterske regionalne Lige održanom prethodnog vikenda u Ulcinju.

Drugo mjesto pripalo je RK “Lokomotiva” iz Mostara, a treće ŽRK “Leotar” iz Trebinja. U ligi U 2000 prvo mjesto pripalo je ŽRK “Metković” iz istoimenog grada, drugo OŽRK “Iskra” iz Stolca i treće RK “Lokomotiva” iz Mostara.

Najbolja (MVP) igračica po izboru trenera za sezonu 2015/16 u kategorija U2000 je Ivana Grmoja, ŽRK “Metković”, a u kategoriji seniorki Amina Bicić iz podgoričkog RK “Gorica”.

Tokom tri dana koliko je trajao turnir odigrano je devet utakmica među kojima i prijateljska utakmica seniorki ŽRK Metković i ŽRK Dubrovnik. Na taj način je kompletirana i liga U 2000 za 2015/16 takmičarsku sezonu.

Nagrade su  uručili  potpredsjednik opštine Ulcinj Arian Murati i članovi UO ARL.

Murti je i zatvorio turnir i tom prilikom poručio da se nada da će ovakav vid saradnje opštine Ulcinj i Amaterske regionalne lige postati tradicionalan. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.