''Ajkule'' pobijedile Rumuniju

Turnir u Bukureštu:

''Ajkule'' pobijedile Rumuniju

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Rumuniju 13:5 (4:2, 2:0, 3:2 i 4:1), u utakmici trećeg kola memorijalnog turnira Anatolije Grintesku u Bukureštu.

To je drugi trijumf crnogorskih vaterpolista, nakon što su juče bili bolji od Gruzije 11:9. Jedini poraz doživjeli su od selekcije Sjedinjenih Američkih Država 9:7. Turnir u Bukureštu je u sklopu priprema za Olimpijske igre u Riju.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Stefan Pješivac sa tri, po dva gola postigli su Stefan Vidović, Jovan Sarić i Bojan Banićević, a po jedan Draško Brguljan, Vlado Popadić, Bogdan Đurđić i Dragan Drašković, prenosi wpolo.me

"Ajkule" sjutra putuju za Tokio, gdje će deset dana trenirati sa reprezentacijom Japana.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.