Dame, odložite malu crnu haljinu, na red je došla bijela!

Vječni ljetnji hit za besprekoran izgled

Dame, odložite malu crnu haljinu, na red je došla bijela!

Ako je mala crna haljina vladala tokom zimskih mjeseci, ljeto je idealno vrijeme da je zamijeni mala bijela haljina.

Svestrana je, što je čini prilagodljivom raznim prilikama od šetnje po gradu uz patike ili sandale do koktela uz visoke potpetice i upečatljiv nakit.

Bijela haljina ostavlja dovoljno prostora da se poigravate nakitom i bojama i teksturama raznih asesoara. Uz malu promjenu detalja možete varirati izgled od svedenog do glamuroznog.

modagraziafashionstildanamalabelahaljina01

Isto kao i bijela košulja ili majica, bijela haljina reflektuje svjetlost, pa će vam lice djelovati svježije, odmornije, mlađe. Izbjegavajte tanke materijale, uglavnom su providni na jakom svijetlu, što često ne vidite u stanu kad se spremate. Uz bijelu haljinu bitan je i veš. Neka bude u bijeloj ili u boji kože.

belo3

Dobro izabran model prikriće sve nedostatke, ali samo ako izaberete odgovarajući kroj za vašu figuru. Ako ste puniji, ne izbjegavajte bijelu boju, već haljine sa likrom koje prate liniju tijela i ocrtavaju svaku nepravilnost.

Prednosti male bijele haljine su u tome što se slaže sa svim bojama.

rtemagicclittlewhitedress23

Uz jarke boje, bićete upadljivi. Uz srebrne i zlatne  metalik detalje, eto glamurozno magičnog sparkling efekta, a uz detalje u boji kože kreiraćete kežual izgled.Ako se odlučite za desenirani detalj, neka bude samo jedan.