Zvezda ubjedljivo savladala Partizan
Foto:Starsport

Finale plej-ofa Super lige Srbije

Zvezda ubjedljivo savladala Partizan

Košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 1:0 u finalu plej-ofa Super lige Srbije, pošto su danas na svom terenu ubjedljivo pobijedili Partizan sa 84:53 (21:15, 21:12, 22:12, 30:21).

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Kvinsi Miler sa 24 poena, a imao je i šest skokova. Stefan Jović postigao je 15, a Marko Simonović 11 poena.

Darel Vilijams postigao je 10 poena za Partizan, a Kevin Džons devet.

Titulu šampiona, koju brani Zvezda, osvojiće tim koji prvi dodje do tri pobjede. Sledeći meč igra se u nedelju i tada će Partizan biti domaćin. 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.