Klasična ucjena berzanskog mešetara i 'dobitnika tranzicije'  Bojanića nije urodila plodom

Reagovanje SD-a

Klasična ucjena berzanskog mešetara i 'dobitnika tranzicije' Bojanića nije urodila plodom

Poslanik Mladen Bojanić pokušava drsko, brutalno i besprizorno da ucijeni poslanike Socijaldemokrata (SD), saopštili su iz te partije.

Podsjećamo, poslanik Mladen Bojanić danas je predao Vrhovnom državnom tužilaštvu, Državnoj revizorskoj instituciji i Agenciji za sprječavanje korupcije kompletnu dokumentaciju o, kako tvrdi, zloupotrebama državnih resursa na štetu Direkcije za željeznice Crne Gore, organa Ministarstva saobraćaja i pomorstva, a u korist partije Socijaldemokrata.

"Frustracija zbog saznanja da prekjučerašnja klasična ucjena berzanskog mešetara i “dobitnika tranzicije” Mladena Bojanića nije urodila plodom, jer su Socijaldemokrate podržale izbor njegovog političkog oca Darka Pajovića za predsjednika Parlamenta, danas je doživjela vrhunac. Da se radi o besprizornom, drskom i brutalnom pokušaju ucjene poslanika SD-a nakon premijerskog sata, a u susret raspravi o predsjedniku Parlamenta, odnosno zlonamjernom, iskonstruisanom, paušalnom i potpuno neistinitom pokušaju naše diskreditacije, Socijaldemokrate će dokazati u pravnom postupku kojeg će pokrenuti protiv Mladena Bojanića", poručili su iz SD-a.

Što se tiče, kako navode, današnjeg nastavka komedije sa papirima, u cilju razobličavanja iskonstruisane afere,  ukazuju na par tehničkih detalja.

"Jedan od računa je iz perioda kada Socijaldemokrate nisu bile ni osnovane, dok je Kongres Socijaldemokrata koji se pominje bio 31. januara ove godine i što je još zanimljivije nije održan u Ramadi. Umjesto da se pravdamo onome čijoj brokerskoj kući je, zbog malverzacija, suspendovana dozvola za rad i protiv koga su punjeni novinski stupci podacima o pranju gotovo 2 miliona eura,  pitamo nezavisnog ucjenjivača i slobodnog poslanika Bojanića da javnosti obznani razloge ucjenjivanja kolega poslanika usred parlamenta. Taj do sada nezabilježeni pokušaj ucjene je zapravo najbolji dokaz stanja u kojem se berzanski mešetar Bojanić nalazi, kao i istinitosti onoga čime uveseljava javnost ovih dana", zaključuje se u saopštenju SD-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.