3 načina da unaprijedite poslovni stil! (FOTO)
Foto: Reuters / Luke Macgregor

Odjeća otkriva koliko ste moćni

3 načina da unaprijedite poslovni stil! (FOTO)

Uz male trikove vaš autfit može da bude savršen i da odaje najljepšu sliku o vama

Sigurni smo da znate onaj osjećaj kada se nakon poslovnih obaveza i napornih sastanaka pogledate u ogledalo i shvatite kako ne izgledate jednako dobro i lijepo kao ujutru, piše Elle.rs.

Ali to ne mora uvijek da bude slučaj, i budite sigurni da uz male trikove vaš autfit može biti savršen, te odavati najljepšu sliku o vama. U tome će vam pomoći naši sljedeći trikovi za unapređenje poslovnog stila:

1. Blejzer

Ovaj osnovni odjevni komad vam može u velikoj mjeri da pomogne pri odijevanju za posao. Blejzer možete da nosite gotovo uz sve autfite, i uvijek ćete izgledati veoma profesionalno i stilizovano. Pored praktičnosti, ovaj odjevni komad će vam dobro poslužiti u situacijama kada imate hitan sastanak ili intervju.

 

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

2. Crne pantalone + tunika

Držite se klasike! Crne pantalone i svilenu tuniku možete da izvučete iz svog ormara svakog dana, i jednostavno ih kombinovati uz ostale odjevne komade.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

3. Mini torba

Ne želite da nosite svoju veliku, kabastu torbu na poslovni ručak? U tome će vam pomoći torbica koju treba uvijek da nosite sa sobom. Ujedno, nju možete koristiti i kao neseser za kozmetiku koji će vam uvijek biti pri ruci.

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.