Muške erogene zone po horoskopskim znakovima
Ilustracija

Astrologija

Muške erogene zone po horoskopskim znakovima

Erogene zone se razlikuju od čovjeka do čovjeka. Kao i karakterne osobine, uostalom.

Ipak, neki tvrde da određeni horoskopski znakovi imaju određene karakteristike...

Ovan

Erogene zone muškarca Ovna simbolički se mogu povezati s izgledom njegovog znaka. Ono što se tu najviše ističe su glava i rogovi, pa nije čudno da baš na glavi nađete njegove erogene zone. Poigraj se s njegovom kosom, češkaj ga po tjemenu.

Ovna vrlo lako možete stimulisati gdje god da se nalazite, a da to ne izgleda previše čudno i nepristojno!

Naravno, ima i drugih mjesta na glavi koje baš i ne možeš uzbuditi u javnosti. Ali kada ste nasamo, stimuliši dio iza ušiju i same ušne resice. Ne zaboravi – i usne su na glavi, zar ne? Za ovnove seks nije samo fizička aktivnost....

Bik

Simbolika je veoma važna kod zodijaka, pa i ovdje ima svoju ulogu. Šta ti prvo padne na pamet kada je Bik u pitanju. Iako i on ima rogove kod njega oni nisu u prvom planu. Ali ono što ti neće promaći jeste jak i snažno razvijen vrat. Jasno je odmah kako zagrijati muškarca Bika. Muške erogene zone kod ovog znaka nalaze se na njegovom vratu.

Da biste uzbudili Bika, ubacite se u ulogu njegove vampirice! Bikovi su vrlo osjetljivi na dodir, pa to maksimalno iskoristi. Jeste, vrat je najosjetljiviji, ali nije na odmet da mu pružiš kvalitetnu masažu cijelog tela. Rezultati će te oduševiti!

Blizanci

Muške erogene zone kod Blizanaca su ruke. Možda ti djeluje potpuno nezanimljivo i čini ti se da to baš i ne može biti uzbudljivo. Ali i ovdje je to stvar pristupa. Ruke nisu samo za dodire, mogu biti i za poljupce.

Kod Blizanaca u krevetu važi ovo pravilo: Pristupi običnim stvarima na neobičan način i dobićeš neočekivane rezultate!

Rak

Rakovi važe za velike emotivce, ali kakvi su u krevetu? Kako da probudiš maštu jednog raka? Rakovima je vrlo važna pažnja i zato nemoj da preskočiš predigru. Njihova erogena zona su – grudi...

Ono što rakovi još vole jesu duboki i strastveni poljupci. Gotovo nijedan znak ne uživa u poljupcima kao Rak.

Lav

Lav je kralj! Dobro, kralj životinja, ali da ne cjepidlačimo.

Muškarac u znaku Lava u krevetu posjeduje jednu bitnu osobinu kralja – voli da je u centru pažnje!

Šta ih zagrijava? Pažnja i dodiri po leđima. Muške erogene zone kod Lava nalaze se na leđima. Ako nekoga možeš da raspametiš običnom masažom ili češkanjem po leđima, onda je to Lav.

Djevica

Muškarci Djevice u horoskopu važe za najhladnije muškarce. To znači da ćeš često baš ti najčešće pokretati inicijativu za seks.

Ipak, astrolozi tvrde da su muške erogene zone kod Djevica smještene su na stomaku.

Vaga

Muškarac u znaku vage erogene ima na donjem dijelu leđa i zadnjici!

Škorpija

Kod škorpija nema mnogo okolišanja. Oni znaju šta žele i kad žele i žele to do maksimuma. Muške erogene zone kod škorpije ne treba tražiti po cijelom tijelu.

Muškarac Škorpija je strastven i vatren i dobro zna šta želi.

Strijelac

Kada tražiš skriveno dugme da probudiš strast u Strijelcu, počni od butina i kukova.

Gotovo svi dijelovi u blizini njegovih intimnih dijelova su osjetljivi na dodir, a od strastvenih poljubaca mogu da se “zapale”.

Jarac

Možda djeluju hladno i neosvojivo, ali možda je to zato što muškarci u znaku Jarca imaju posebne erogene zone koje ne bi baš svakome pale na pamet. Da stimulišeš erogene zone muškarca u znaku Jarca upregni maštu iz sve snage!

Muške erogene zone kod ovog znaka naći ćeš na zadnjem dijelu koljena! Unutrašnja strana koljena je osjetljiva na dodir i puna krvnih sudova blizu površine kože, a sve to čini ovaj dio jako osjetljivim! Pa, zašto da ne!

Vodolija

Vodolije su vedre, otvorene i prijateljske osobe avanturističkog duha. Ako želiš da povežeš horoskop, simboliku nekog znaka i seks, shvatićeš da je za muškarca vodoliju vrhunac seksualnog uživanja vođenje ljubavi u vodi. Da li je to tačno? Zapravo, on uopšte neće imati ništa protiv seksa u bazenu ili pod tušem, ali ni na drugim neobičnim mjestima. Što neobičnije, to bolje!

Vodolija voli seks na neobičnim mjestima, ali i dodire na neobičnim dijelovima tijela! Misliš da su dlanovi i zadnji dio koljena neobična mjesta? Šta misliš o člancima, listovima? Da, muškarac vodolija uživaće ako ga tokom seksa ili predigre dodiruješ na ovim mjestima.

Riba
Kod muškarca Ribe nema mnogo dileme! Sve počinje od stopala! Stopala su puna nervnih završetaka i postoje čitave tehnike masaže stopala i akupunkturne tačke koje liječe mnoge poteškoće. Pa zašto ne bi uticale i na seksualnu želju?

Da probudiš strast kod muškarca u znaku Ribe, pruži mu predigru u obliku masaže stopala!

Baš kao što se svi ne uklapaju u kalup karaktera koji prati određeni horoskopski znak, tako se ne uklapaju svi ni u ove opise. Zato nemoj prenagliti s odlukama na ovom polju – vašem partneru se možda ne dopadnu. Prije nego što presudiš nekome po horoskopskom znaku, dobro ga upoznaj. To je ipak relevantnija metoda procjene.

Radiosarajevo.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.