Gojković saopštio spisak šireg kruga kandidata za priprema
Foto: wpolo.me

Gojković saopštio spisak šireg kruga kandidata za priprema

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak šireg kruga kandidata za početak priprema vaterpolo reprezentacije za nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Na spisku su se našli:  Jovan Sarić, Slaven Kandić, Stefan Vidović, Bojan Banicević, Stefan Pješivac, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Đuro Radović, Petar Tešanović, Nikolas Saveljić, Janko Krivokapić, Danilo Adžić, Đurđić Bogdan, Blažo Mitrović, Bogdan Vujašević, Aleksandar Radanović, Stefan Kovačević i Petar Ćetković

‘’Ovo je uglavnom spisak kandidata koji nastupaju u crnogorskim klubovima, sem Sarića i Adžića koji nastupaju u inostranstvu. Dakle, ovo je širi spisak potencijalnih kandidata za reprezentaciju. Iskusniji, standardni reprezentativci još uvijek imaju obaveze po klubovima. Oni će se u hodu, krajem sljedeće sedmice priključiti. Pred 1. Jun kada je zakazan turnir u Bukureštu imaćemo pola ekipe na okupu. Nakon Bukurešta putujemo za Tokio na pripreme sa Japanom koji nas je pozvao da budemo njihovi gosti. Ovo je prvi dio priprema’’, kazao je Gojković.

Pripreme su zakazane za 23. maj u Herceg Novom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.