Kan 2016: 10 stilskih lekcija najbolje i najgore obučenih frajera! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pogledajte

Kan 2016: 10 stilskih lekcija najbolje i najgore obučenih frajera! (FOTO)

Portal „Esquire“ izdvojio je najbolje i najgore obučene frajere ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu.

Najpoznatije svjetske zvijezde okupile su se nedavno na Francuskoj Rivijeri kako bi prisustvovale ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu. Neki od njih su nas oduševili svojim odjevnim kombinacijama, dok drugima to ipak nije pošlo za rukom.

Portal Esquire izdvojio je najbolje i najgore obučene frajere ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu. 

JEDNOSTAVNOST JE KLJUČ SAVRŠENE ODJEVNE KOMBINACIJE

Odjevnu kombinaciju Džastina Timberlejka na Festivalu u Kanu, idealno opisuje jedna jedina riječ – sklad! Crno odijelo sa sjajno ukomponovanim bijelim detaljima, izgledalo je izuzetno elegantno i skladno. Na glumcu je sve bilo u savršenim proporcijama, od širine revera, preko dužine kragne pa sve do veličine leptir mašne koja se savršeno uklapa sa bijelom košuljom.

dzastin
Foto: Profimedia

JEDAN DETALJ MOŽE DA UPROPASTI CIJELU KOMBINACIJU

Suprotnost Džastinu Timberlejku u pogledu sklada i proporcionalnosti na festivalu je predstavljao glumac Gregori Fitusi. Zvijezda Beovulfa, takođe je izabrala odijelo na kome se skladno smjenjuju crni i bijeli detalji. Jedan detalj je ipak upropastio čitavu koncepciju. Mala i tanka leptir mašna nikako se nije uklopila sa znatno širim reverima i pogoršala je ukupan utisak.

AKO VOLITE DA NOSITE PANTALONE I BLEJZER, BUDITE OPREZNI PRILIKOM IZBORA PANTALONA

Rasel Krou je već samom pojavom izazvao ogromno oduševljenje. Ipak, njegovu odjevnu kombinaciju ne možemo okarakterisati kao jednako uspješnu. Iako je sivkasti sako imao veliki potencijal, isprane i loše uklopljene pantalone izgledale su potpuno neprikladno. Savjet koji proističe iz njegove odjevne kombinacije: kada želite da nosite pantalone i blejzer, tamne i uske farmerke su najbolji način da se izbjegne slična greška.

kan
Foto: Profimedia

VJEROVATNO NAJGORI MODNI PROMAŠAJ OVOGODIŠNJEG FESTIVALA

Robert De Niro izgledao je u Kanu kao da je zaboravio kojim povodom je došao. Potpuno opušten stajling sa širokim farmerkama i neskladnim, crnim sakoom upotpunili su jedan od najvećih stilskih promašaja sa ovogodišnjeg festivala.

UČITE NA PRIPREMU RAJANA GOSLINA: KAKO DA BUDETE ELEGANTNI BEZ ODIJELA?

Rajan Gosling pojavio se u vrlo zanimljivom i smjelom izdanju. Bijeli sako i košulja, savršeno se uklapaju, ali tamnoplave pantalone i mašna djeluju još interesantije. Možda i najbolji savjet kako izaći iz klasičnog šablona tamnih odijela i pritom ostati izuzetno elegantan.

PRUGE SU UVIJEK U MODI

Svijetloplavo odijelo sa prugama koje je obukao Edgar Ramirez ne bi izgledalo pretjerano prirodno nigdje osim na Francuskoj Rivijeri. Ovdje se ono ipak, sjajno uklopilo u okolinu. Jednostavno govoreći, savršeno odgovara konkretnoj prigodi.

SVEDENA KOMBINACIJA KRISA PAJNA

Kris Pajn krenuo je za Ramirezovim primjerom. Potpuno prigodno i skladno izgledala je njegova kombinacija – sako i pantalone sa sivom teksturom i diskretnom bijelom košuljom. Pun pogodak!

CASUAL I MODERNO NA CRVENOM TEPIHU

Muzičar i glumac Ašer, pokazao je kako se obući potpuno opušteno i pritom izgledati sjajno, čak i u Kanu! Bela košulja i patike, sjajno su se uklopile sa svijetlim farmerkama. Kad se boje uklope, pola posla je već završeno!

moda
Foto: Profimedia

PANTALONE MORAJU DA VAM SAVRŠENO PRISTAJU

Džordž Kluni nije u potpunosti opravdao svoju stilsku reputaciju u Kanu. Klasično odijelo izgledalo bi vrlo fino da mu pantalone nisu bile preširoke i preduge. Na ovaj način, glumac je izgledao znatno niže nego obično što nikada nije ugodno.

Klasična crno-bijela kombinacija slična kao kod Džastina Timberlejka, ali ipak donekle svečanija, izgledala je sjajno na Kolinu Firtu. Ipak, pantalone su bile za nijansu duže nego što je potrebno.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.