Da li ste primijetili ovu promjenu na Instagramu! (VIDEO)
Foto: Vimeo Screenshot

Ne prestaje sa iznenađenjima

Da li ste primijetili ovu promjenu na Instagramu! (VIDEO)

Instagram, kao jedna od najpopularnijih društvenih mreža za postavljanje fotografija, i dalje ne prestaje za iznenađenjima.

Ovog puta, promjena se odnosi na ono po čemu je Instagram i prepoznat, a to je logo, koji je doživio svoj redizajn!

Uz kompanije su ovu promjenu opravdali riječima da su se vodili idejom "vraćanja osnovama", te da je promjena bila nužna. 

Međutim, osim promjene onoga po čemu su prepoznati, Instagram se odlučio i da uradi nešto na polju reklama. Naime, one će sada biti duže, i trajaće 60 sekundi, i biće, kako su najavili, prilagođene ukusu korisnika, i ciljaće geografsko područje odakle je korisnik, kao i mnoge druge sitnice.

Dakle, izgleda da su ove promjene samo početak, jer nas sigurno još mnogo toga očekuje do kraja godine.

Kako se vama dopada novi logo?

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.