Narodni lijek: 100% čisti bubrege od pijeska i kamenja
Foto: Shutterstock

Za šest dana

Narodni lijek: 100% čisti bubrege od pijeska i kamenja

Ako imate kamen u bubregu, napravite ovaj jednostavan narodni lijek i za šest dana izbacićete kamen. Osim toga, potpuno ćete očistiti bubrege od pijeska. Mnogi koji su probali ovaj melem, uspjeli su da riješe problem. Probajte i vi. Ne može da škodi, a može da pomogne. Svi sastojci su prirodni i zdravi, tako da ovaj napitak nema nikakvih neželjenih efekata.

Potrebno je:

- 100 ml limunovog soka

- 100 ml hladnocijeđenog maslinovog ulja

- 100 ml piva

Priprema:

Sve sastojte sipajte u staklenu flašu i dobro promućkajte.

Upotreba:

Pijte 50 ml napitka ujutru, na prazan stomak.

Pivo je onaj treći tajni sastojak

Efekat:

Ako imate pijesak u urinu, izbacićete ga nakon tri-četiri dana. Ako imate kamen ili više njih, izbacićete ih za šest dana.

Oprez!

Ovaj lijek se ne smije koristiti ako je kamen veći od 15 milimetara!

Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.