Ovo su najopasniji putevi svijeta (VIDEO)
Foto: YouTube

Izbjegnite nevolju

Ovo su najopasniji putevi svijeta (VIDEO)

Od izlolovanih strmih i nepreglednih puteva u planinama do autputeva na kojima se žrtve gomilaju pod neobičnim okolnostima - ovo su putevi kojima vjerovatno ne biste željeli da prođete.

U svijetu postoji mnogo puteva koje je bolje izbjegavati, poput onih na kojima se na dionici od 23,5 kilometra visina promijeni za više od 500 metara ili pustinjskih puteva koje čuvaju bande kriminalaca i terorista. 

Ako ste jedna od osoba koja se žali na lokalne puteve i misli da ne postoje gore, pogledajte ovaj video za utjehu, ali i kao upozorenje:

Express.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.