Plavuše, brinete, riđokose: Evo koje žene su najvještije u krevetu
Foto: Thinkstock

Saznajte

Plavuše, brinete, riđokose: Evo koje žene su najvještije u krevetu

Ako želite da imate više seksa i da više uživate u njemu, možda je vrijeme da posjetite frizera i promijenite boju kose.

Mislili ste da boja kose nema nikakve veze sa seksom? E pa, prevarili ste se! Najnoviji podaci pokazuju da boja kose i te kako može da utiče na seksualni život žena. 

Istraživanje sprovedeno na portalu Match.com, sprovedeno na 6.000 žena, otkriva koje dame imaju najviše “akcije” u odnosu na to u koja im je boja kose, bilo prirodna, bilo da se farbaju. 

I, kako se pokazalo, muškarci s razlogom više vole plavuše! One ne samo da najviše uživaju u seksu, već ga najčešće i imaju. Štaviše, one o njemu najviše i razmišljaju! 

Pa tako, čak 27 odsto plavuša o seksu razmišlja nekoliko puta nedjeljno, dok to čini 24 odsto brineta i 22 posto crnki. 

Rezultati su iznjedrili i podatak da su plavuše najveći avanturisti u krevetu i da su češće od žena s drugom bojom kose uživale u neobaveznim avanturama. Naime, čak 60 odsto plavuša imalo je seks za jednu noć, a u stopu ih, s 58 odsto prate crvenokose djevojke. 

Na trećem mjestu su brinete, s 51 odsto, dok je seks za jednu noć imalo 43 odsto crnki. Kako se i dalo očekivati, najmanje neobaveznih iskustava imaju žene koje su sijede. 

Plavuše su uvjerljive pobjednice kada je u pitanju i broj seksualnih partnera. One u prosjeku imaju 10 seksualnih partnera, sjedokose 9,5, crvenokose devet, a brinete i crnke po osam.

Telegraf.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.