Ideje za ljetnji autfit: Visoko strukirani šorts (FOTO)
Ilustracija

Hit ove sezone

Ideje za ljetnji autfit: Visoko strukirani šorts (FOTO)

Šortsevi su najčešći dio ljetnje garderobe.

Mogu se kupiti u različitim stilovima i bojama tako da ćete sigurno pronaći neki koji će vam odgovarati u potpunosti i doprinijeti da vam figura izgleda savršeno.

Danas ćemo vam u našoj velikoj galeriji pokazati naše ideje za letnji autfit u kojem ćete izgledati fantastično, a koji naravno podrazumijevaju visoko strukirani šorts, kao i nekoliko savjeta za dobro kombinovanje sa ostalom odjećom, ali i obućom.

Visoko strukirani šorts stoji svakome, bez obzira na građu. Mogu vas vizuelno „napraviti“ višim, a noge dužim, pa je zato to jedan od glavnih razloga zašto treba da ga imate u svom ormanu. Mogu se pronaći u mnogobrojnim stilovima, bojama, kao i od različitih materijala tako da možete praviti različite kombinacije i uvijek izgledati moderno i lijepo u svakoj prilici.

Teksas šorts je vječiti klasik, a ako je još i visoko strukiran - nikako nećete pogriješiti.

Šorts u crnoj boji je takođe odličan izbor zato što možete izgledati dosta mršavije u njemu, a kako je crna neutralna boja možete ga ukombinati sa bilo kojim gornjim dijelom.

Pored jednobojnog šortsa (u bilo kojoj boji), možete izabrati i one sa nekim zanimljivim dezenom. Već znate da su ovog ljeta najpopularniji: cvjetni, prugasti, tropski i tribal dezeni. Kada nosite ovakav šorts, držite se pravila: uz njega nosite najklasičnije modele gornjeg dijela i u jednostavnim bojama.

Još jedan način da iskombinujete šorts sa visokim strukom je da obučete uz njega krop top, koji je potpuni hit ovog ljeta!

Kada je riječ o obući koju možete da obujete uz ovakav top odjeće, možete obuti bilo šta; sandale, štikle, ravne baletanke, patike, japanke... Bukvalno sve! Jer se sve slaže, a na vama je da samo odlučite šta ćete obuti u zavisnosti od mjesta na koje idete. (Nezavisne)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.