Zbor najjačih desnica i ljevica Crne Gore!

Podgorica

Zbor najjačih desnica i ljevica Crne Gore!

Šampionka Crne Gore u obaranju ruke je Nina Marković, pobjednik među ljevorukima Rajan Ćupić, kod dešnjaka u kategoriji do 95 kg Vojkan Todorović a u apsolutnoj kategoriji slavio je Gojko Smolović!

Dvorište teretane „Klub 55“ na Zabjelu bila je u nedjelju popodne domaćin šampioanata Crne Gore u obaranju ruke. Nakon 4,5 sata ljutih okršaja titule su osvojili u apsolutnoj kategoriji Gojko Smolović iz Podgorice, u dispilini lijeva ruka Rajan Ćupić, displini desna ruka kategorija do 95 kg Vojkan Todorovićiz Nikšića, dok je kod dama najbolja bila Nina Marković iz Podgorice, prenosi Mondo.

Moralni pobjednik turnira je Stojan Sekulović iz Sutomora koji je u polufinalu diskvalifikovan jer je, prema ocjeni arbitra, nepravilno oborio ruku Momčilu Komatini.

obaranjeruke3

U prvom dijelu turnira, rezervisanom za žene, učestvovale su četiri dame a najbolja je bila Nikolija Nina Marković iz Podgorice koja je u finalu oborila ruku Andrei Hrvatin iz Sutomora.

Nina Marković je, inače, šampiona i rekorderka Crne Gore u benč presu pa je njen trijumf bio i očekivan...
Obaranjeruku

Nakon žena uslijedilo je takmičenje ljevorukih gdje je titulu odbranio trostruki šampion i organizator turnira Rajan Ćupić. On je u finalnom okršaju bio bolji od Milana Zečevića iz Nikšića. 

U disciplini desna ruka, kategorija do 95 kilograma pobjednik je Vojkan Todorović iz Nikšića koji je u finalu bio bolji od Nenada Rakovića. 

U apsolutnoj kategoriji trijumfovao je Gojko Smolović koji je u finalu svih finala oborio ruku Vojkanu Todoroviću.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.