Otvoren
Foto:AA

Izloženi vodeći brendovi auto-moto industrije

Otvoren "Auto Moto Show Podgorica 2016" (FOTO)

Sajam automobila, motocikala i opreme "Auto Moto Show Podgorica 2016" svečano je otvoren danas u Podgorici. Na Sajmu su izloženi vodeći brendovi automobilske, moto i nautičke industrije koji su prisutni na tržistu Crne Gore.

"Auto Moto Show Podgorica 2016" okupio je 44 kompanije, od kojih je 32 brend izlagača, javlja Anadolija.

Sajam je otvorenim proglasio zamjenik gradonačelnika Podgorice Časlav Vešović.

"Vjerujemo da ovaj Sajam može postati tradicionalna manifestacija, ima sve uslove za to. Osim potrebe ove manifestacije da na jednom mjestu okupi veliki broj ljubitelja automobila i motora, vjerujemo da ova manifestacija na jedan originalan način promoviše bezbjednost u saobraćaju. Cijenimo da na ovaj način podstičemo i turističku ponudu u našem gradu", kazao je Vešović. 

201604202155918997841236Web

Pored atraktivnosti najnovijih modela iz auto, moto i nautičke industrije, ono što dodatno privlači pažnju posjetilaca su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća.

"Ističemo i to da su se izlagači na ovogodisnjem Sajmu odazvali našem pozivu da nastupe sa mnogo nižim cijenama svojih modela od redovnih, a lizing kuće i banke su obezbijedile povoljne načine kupovine. To je najbolja preporuka kupcima da dođu na Sajam, jer će na jednom mjestu imati priliku da vide najnovije modele auto-moto industrije, a pritom i imati mogućnost najpovoljnije trgovine", kazao je Amir Arabelović, PR ovogodišnjeg Sajma. 

201604202155918997841242Web

Sajam će trajati do 24. aprila, a narednih dana biće organizovano takmičenje u simulatoru vožnje, sporoj vožnji Slow Grand Prix, kao i izbor za najljepšu hostesu koji je propratni događaj svakog sajma automobila. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.