Zbog KAPE  skočila u kavez sa tigrom (VIDEO)
Foto: YouTube

Nevjerovatno

Zbog KAPE skočila u kavez sa tigrom (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak koji pokazuje dramatične trenutke kada je jedna žena preskočila zaštitnu ogradu i približila se kavezu sa tigrom u zoološkom vrtu u Torontu.

Njena kapa  je upala u ograđeni dio oko glavnog kaveza, a neimenovana žena je odlučila da je ona vrijedna rizikovanja života.

Na snimku se vidi žena kako hoda i uzima kapu, naočigled ostalih posjetilaca zoo vrta, dok tigar u kavezu bijesni i reži.

Ona je uspjela da se popne uz ogradu i izađe na sigurno.

Zatim se na snimku čuje kako se žena svađa sa jednim očevicem incidenta.

“Ti si grozan primjer za svu djecu ovdje”, rekao joj je jedan muškarac.

Oni su se neko vrijeme svađali, a zatim se žena udaljila, vodeći dvoje djece sa sobom.

Blic

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.