Recite zbogom podočnjacima: Riješite ih se pomoću peršuna
Ilustracija

Prirodno rješenje

Recite zbogom podočnjacima: Riješite ih se pomoću peršuna

Odlazite u krevet u razmuno vrijeme. Koristite kreme nerazumno visokih cijena. Osjećate se odlično. Pijete puno vode. Zašto se budite s tamnim kolutovima oko očiju?

Neki od glavnih uzroka pojave podočnjaka su neispavanost, starenje, suva koža, dugotrajno plakanje, rad za računarom, mentalni ili psihički stres.

Koji god da je razlog pojave podočnjaka na vašem licu, tu smo da pomognemo.

Riješiti ih se možete tako da preko njih nanesete korektor i puder ili jednom običnom namirnicom koju sigurno imate u frižideru.

Šta je potrebno: 

Puna šaka peršuna, mala posuda za miješanje, drvena kašika, kašika vruće vode i dvije vatice za skidanje šminke.

Kako pripremiti:

 Isijecite peršun u posudu te ga drvenom kašikom snažno pritiskajte uz rubove posude kako bi se otpustili svi sokovi. Prelijte sve vrelom vodom i pomiješajte.

Kako koristiti: 

Ohlađenu smjesu stavite na pamučne vatice i smjestite ih ispod oba oka, lezite i ostavite da djeluju 10 minuta.

Kako djeluje: 

Peršun je prepun vitamina C i K koji smiruju otekline. Uz dovoljno sna i tečnosti, ova će smjesa osigurati željene promjene i to u periodu od dvije sedmice.

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.