Novi model Jaguara zadovoljava čak i kad skrene sa asfalta (VIDEO)
Foto: Screenshoot

F – Pace u akciji na poligonu kod Slanog jezera

Novi model Jaguara zadovoljava čak i kad skrene sa asfalta (VIDEO)

Jaguar se odomaćio na obalama Slanog jezera. Već danima predstavnici britanskog automobilskog giganta na toj lokaciji testiraju svog prvog terenca u istoriji kompanije.

S obzirom da je transmisija novog Jaguara F-Pace razvijana u saradnji sa Land Rover-om, koji je među najboljima kada je izrada terenaca u pitanja, više evropskih i svjetskih medija je prenijelo kako novi model Jaguara zadovoljava čak i kad skrene sa asfalta, piše portal Onogošt.me

Sve to inače svakodnevno prate brojne novinarske ekipe sa svih meridijana šaljući u svijet prelijepe kadrove okoline našeg grada. Jaguar je Nikšiću donio svjetsku slavu, a Nikšić jaguaru uzvratio bezrezervnim gostoprimstvom. 

Onogost.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.