Tadija kažnjen suspenzijom zbog udaranja sudije!
Tadija Dragićević

Plus novčana kazna

Tadija kažnjen suspenzijom zbog udaranja sudije!

Povodom dešavanja na utakmici KK Jedinstvo – KK Budućnost Voli, nakon koje su službena lica – sudija Vladan Šundić, prijavili da je igrač KK Budućnost Voli Tadija Dragićević fizički nasrnuo na njega, na način što je istog otvorenim šakama – dlanovima udario u predjelu lica, Komesar Erste lige je na osnovu odgledanog snimka navedene utakmice, izvještaja službenih lica, izjave Dragićevića donio odluku o kazni.

Kako je saopšteno iz KSCG igraču Tadiji Dragićeviću se, zbog težine učinjenog prekršaja, izriče automatska suspenzija (zabrana igranja svih utakmica) i kompletan predmet se prosljeđuje Disciplinskoj komisiji KSCG na dalji postupak i odlučivanje.

Osim suspenzije, on je kažnjen i novčano, pa će zbog fizičkog napada na službeno lice morati da plati 5.000 eura.

"Košarkaški savez Crne Gore je takođe upoznat sa pravosnažnim rješenjem Suda za prekršaje Bijelo Polje od 09. 04. 2016. godine, na osnovu kojeg je igrač Tadija Dragićević proglašen krivim za fizički napad na oštećenog Šundić Vladana (službeno lice) i istim je izrečena novčana kazna u iznosu od 350 eura", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.